Pure Fabricz
Stoffen Katoensatijn
Groothandel biologisch katoen • Eenvoudig bestellen via webshop • Uit voorraad leverbaar • Prijzen zichtbaar voor geregistreerde klanten

Animal Farm Green katoen satijn (breedte 279 cm)

Meer info

Gedessineerde biologische katoensatijn, extra breed

!!! Speciale aanbieding - zolang de voorraad strekt !!!

Prachtige katoensatijn (230 TC) van Harmony Art design in twee tinten groen. De satijn heeft een mooi dessin van bomen en verschillende dieren. De satijn is gemaakt van 100% biologische katoen, GOTS-gecertificeerd, en is van een zachte kwaliteit die mooi soepel valt.

De print loopt evenwijdig met de zelfkant van de stof. Voor dit dessin werd Harmony geïnspireerd door de uitzichten die ze iedere dag tegenkomt op weg van 'the big city' naar huis.

Katoensatijn is een katoenen stof die is geweven in een satijnbinding. Het aantal draden per vierkante inch wordt aangegeven als TC (Thread Count). Hoe meer draden, hoe dunner de draden en hoe soepeler de stof. De voor- en achterkant van de stof hebben een verschillend uiterlijk.

Goed geschikt voor bloesjes, tops, jurken en rokken, bruidskleding en kussenhoezen, maar door de extra breedte ook zeer geschikt voor beddengoed en tafelkleden.

Geproduceerd in India. Bij het verbouwen van de katoen en de kleuringen en bewerkingen die de stof heeft ondergaan, wordt het milieu zo min mogelijk belast.

Specificaties:
Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Groen
Breedte: 279 cm (110 inch)
Gewicht: 125 gr/m2 (4.4 ounces)
TC: 230
Onderhouds  advies: 40 C, niet bleken, niet chemisch reinigen, lijndrogen, 1-2 puntjes strijken
Krimp: max 5%
GOTS-gecertificeerd
Geproduceerd in India

Meer stof nodig dan er via de website te bestellen is? Stuur ons dan een e-mail met jouw verzoek!

Verkrijgbaar in